Underbar helg

Så oerhört härligt att umgås med dig, jag förstår om folk tror vi träffats/umgåtts mycket – för vi bara klickar liksom 🙂 Känns skönt att veta att du finns och jag finns såklart alltid för dig också.

Jag säger det igen, tänk att jag genom min hemsida och bloggande lärt känna så fina människor. Ulrica som jag fått meddelandet ifrån ser jag verkligen som en nära vän. Det är så enkelt att umgås med henne och det är nästan läskigt hur bra vi förstår varandra.

Under helgens festligheter så blandade vi drink tillsammans. Vi gjorde en Berrys rumpa som smakar betydligt mycket godare än namnet ger sken av. Sugen att testa så ska du blanda exempelvis 4 cl Bacardi Razz, lika delar tranbärsjuice och sprite samt en skiva lime.

Bilderna kommer från lite olika håll. Exempelvis kan man se fler bilder hos Madde, Cecilia och Åse. Jag är lite dålig på att fota ibland och de bilder jag faktiskt tog är väl inte så mycket att hänga i julgranen. Hade bara med mig den lilla kompaktkameran.

Tusen tack tjejer för en minnesvärd helg och jag ser fram mot nästa träff!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Underbar helg”

  1. Så häftigt att man kan lära känna folk på nätet så bra.
    Berrys rumpa var den godaste av drinkarna, ska helt klart göra den fler gånger.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.