Skev

Har återigen träffat naprapaten som verkligen kan sin grej.

Idag låg fokus på att hitta stabilitet i bålen. Jag är lite sne i kroppen och vid en del övningar kompenserar jag med ena sidan så att jag blir ännu mer sne med smärta på diverse ställen som följd.

Jag fick göra en riktigt bra övning för att bli kvitt min lilla bulle på magen som vägrar ge med sig. Både jag och naprapaten tyckte oss skönja en skillnad redan efter några minuters övning. Fick massage/uppmjukning av muskler i rygg och huvud och efteråt stod håret åt alla håll och ja, det såg ut som jag fått mig en omgång i sängen helt enkelt, jag hade knullruffs. Att sedan ställa sig på alla fyra och gunga sakta fram och tillbaka kändes lite märkligt men det var också en bra övning för mig som måste öva på att inte belasta kroppen felaktigt utan hitta stabiliteten.

Skulle egentligen behöva besöka naprapaten veckovis men tyvärr kostar det lite för mycket men jag hoppas att jag i alla fall kan komma iväg var tredje eller fjärde vecka för det är samtidigt en investering i mig själv och mitt mående.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Skev”

 1. Naprapat är ett ljuvligt ont ting! Ser att ni har lika kass friskvårdspeng som vi!
  Hur kom du igång med träning efter Lykke-Lies graviditet? Känner att jag behöver lite spark i röven motivation, såhär i v.36, då jag känner mig tokstor! 🙂

  1. Det dröjde nästan ett år efter det att Lykke-Lie föddes och jag började träna igen. Då var min motivation att jag ville vara fit igen inför en bröstoperation (=väldigt bra motivation). Sen efter operationen hade jag svårt att träna ett tag men när jag träffade läkaren vid uppföljning efter ett halvår och fick se före och efter bilder insåg jag hur mycket jag hade gått upp i vikt och att jag inte ville se ut så. Då tog jag tag i träningen, sakta men säkert och nu kan jag inte vara utan det.

   Ta bilder på dig själv så att du ser förändringen – det motiverar om något!

   Kram och lycka till med allt ljuvligt som väntar =)

  1. Jo, vi får 1000 kr varje år att använda, men det räcker ju inte så långt. Tog slut i maj har jag för mig. Lade allt på naprapaten då. Men snart är det ju 1000 nya kronor =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.