Military training

Jag är totalt slut efter morgonens military training. Jag har inte kört det så mycket då jag blev lite övertränad sist jag gjorde det samt att det varit så mycket annat jag velat träna också men idag passade jag på med ett military training pass.

Gudars så jobbigt det är. När jag är mitt uppe i det kan jag ibland fråga mig själv varför jag plågar mig själv men efteråt vet jag varför. Kroppen är så totalt slutarbetad och det känns så skönt att verkligen ha pumpat ut mesta möjliga.

Gillar att passet ligger på en lördag morgon för då har man hela helgen kvar till att mysa med familjen och ta det lugnt.

En annan orsak till att jag gladeligen plågar mig emellanåt är att det ger resultat och att jag då känner mig nöjd exempelvis iklädd en tight klänning.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Military training”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.