Semester med barn

I söndags åkte vi hela familjen ner mot Stockholm för en liten minisemester med barnen. Först styrde vi bilen mot Södertälje och Tom Tits.

Både Lykke-Lie och Milton tyckte det var mycket spännande på Tom Tits. Trots att Lykke-Lie inte är så gammal sprang hon runt och ville testa det mesta. Det var spännande både för barn och vuxna att exprimentera och se hur saker fungerar.

Vi passade på att äta lite lunch på Tom Tits men det var väl ingen direkt höjdare. Maten var inte så jättegod och kostade alldeles för mycket. Så ett litet minus för det.

Efter besöket åkte vi vidare till morfars grav för att sätta en blomma och tända ljus. Jag har aldrig träffat min riktiga morfar då han dog när min mamma var 12 år men det känns ändå speciellt att besöka graven.

Efter Södertälje åkte vi till hotellet i Hammarby Sjöstad som vi bokat genom Coop. Två nätter för cirka 1400 kr. Hotellet var väldigt nytt och fräscht och barnen tyckte det var spännande att bo på hotell. Det var smidigt att ta sig in till centrum också.

Efter incheckning och uppfräschning av oss själva åkte vi till goda vänner för att äta middag och fira mannen med en liten tårta eftersom han dagen till ära fyllde år.

Fick dessutom tips på träning av Gina som arbetar som 1:a solistdansare på Operan och har som yrke att träna/dansa.

Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och somnade hela familjen efter en fulltecknad dag. Mer om våra andra dagar imorgon.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Semester med barn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.