Svullen vid mens

Är det något jag verkligen skulle klara mig utan så är det mens. Det är mest blä och usch över det. Men som jag skrivit tidigare så är det lite lättare att uthärda med menskoppen.

Vid denna blodfest så blir jag lite extra lättretlig, glad i sötsaker och mat och framförallt svullen. Tycker själv att jag sväller upp som en badboll och det gör mig inte direkt på bättre humör. Det är som en ond cirkel.

Dessutom har jag de senaste tre dagarna stoppat i mig lite för mycket av det goda och onyttiga. Vi har haft trevligt i Stockholm med barnen men maten har jag inte riktigt orka bry mig i så mycket och ja, då blir det väldigt bekvämt och dåligt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.