Gävlebocken

Det är ju väldigt delat det här med om man tycker bocken i Gävle ska brinna eller inte. Jag tycker det var synd att den brann så tidigt i år, hade gärna sett att den stått i alla fall till mellandagarna, men någonstans hör det lite till att den ska brinna. Det är ju lite det som gör hela grejen med Gävlebocken. Eller, vad tycker ni?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oz2QBLEE194&t=1m35s[/youtube]

Den som inte orkar se hela filmen kan kolla runt 1:40. And it burns burns burns.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Gävlebocken”

  1. Ja, jag såg det och jag tänkte precis som du – det var inte alls helt bra, men kanske det blir bättre med lite gitarr och utanför en stor arena? Jag vill tro det 😀 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.