Remiss

I fredags besökte vi barnläkaren på Hälsocentralen då vi upplever att Lykke-Lie blivit sämre i sin förkyldningsastma och hon vaknar ofta av hosta på nätterna, snarkar och har ibland svårt att få luft. Läkaren skrev en remiss till Ögon, Näsa och Hals och vi hoppas att vi får komma dit snabbt.

Misstänker att det kan ha att göra med adenoiderna i näsan som tydligen kan behöva skrapas. Jag fick själv genomgå en operation när jag var två år gammal och mannen har gjort samma sak vid tre tillfällen.

Fler som behövt göra ingreppet och som kommer ihåg något av det? Berätta gärna.

Är det något jag tycker är jobbigt så är det när barnen är sjuka och dåliga. Ser ju att hon har det jobbigt med all hosta så jag hoppas vi får rätt hjälp fort.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Remiss”

  1. Usch då. Kasper har ju haft sin förkylningsastma sedan 6 månaders ålder ca. Han inhalerar mycket vintertid när han får hosta och väsande andning. Hoppas hon snart blir bättre genom ev. operation!

    1. Vi hoppas få tid typ nästa vecka… haha… är jobbiga nätter nu när hon sover dåligt och hostar så mycket. Men läkaren trodde att hon kan komma att prioriteras utifrån andningssvårigheterna.

  2. Har inte varit med om det själv, men sövt ett antal ungar för det ingreppet. Det går fort och man får åka hem samma dag. Ha suppar alvedon och ipren hemma så går det fin-fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.