Lite smörj

Såhär i vintertider så blir jag enormt torr och fnasig om händerna. Tycker det är rent ut sagt vidrigt när man bli torr om händerna och fastnar i allt möjligt och vissa material är dessutom obehagliga att ta på.

Genom Buzzador fick jag möjlighet att testa Locobase Repair – en specialkräm för mycket torr hud. Krämen är väldigt tjock och seg men den känns faktiskt inte så jättekladdig att ha på sig. Ett tips är dock att smörja in sig innan man går och lägger sig så krämen får mojsa in sig i huden riktigt ordentligt under natten.

Publicerat av

Elsklingen

Gift 30+:are som funnit glädjen i att löpa och träna lite annorlunda. Mamma till Milton och Lykke-Lie. Bloggare som gärna fotograferar och jobbar socialt.

2 reaktioner på ”Lite smörj”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *