Mixa och blanda

Är det något jag inte klarar mig utan så är det en stavmixer och en mjölkskummare. Nu skummar jag inte så mycket mjölk utan jag har insett att den är bra att blanda bland annat välling och proteindrinkar som jag dricker rätt frekvent, typ varje dag.

Ville skaffa en ny stavmixer då den vi hade gått sönder lite och mjölkskummaren lade av häromdagen efter lång och trogen tjänst. Började leta lite nya på nätet när jag fann att de säljer dem för 9 kr på IKEA. Helt galet. Mannen köpte två stycken. Den är dock inte i samma klass som den vi hade tidigare (man får vad man betalar ungefär). Men den duger då den blandar det jag vill att den ska blanda även om det tar lite längre tid.

Inför stavmixerinköpet kollade jag lite tester och hittade som icakuriren gjort. Enligt detta test fick en Melissa bäst i test. (Påminde väldigt mycket om den vi hade innan faktiskt). I all fall så kostade den 129 kr på Jula vilket jag tycker var överkomligt. Så nu kan jag tuta och köra med mina blandningar och soppor igen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.