Min last

Jag har väl inte tänkt så mycket på det själv tills en kollega som lånat mitt rum kommenterat att det låg rätt många tomma kartonger i min återvinningslåda. Var ju tvungen att kolla hur många det var och ja, jag har väl ett smärre problem, eller beroende kanske man kan säga.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Min last”

  1. Det ”farliga” med mörk choklad och andra ”nyttigare” alternativ! Nu tycker iofs jag oxå att mörk choklad är godare, men om du istället hade ätit vanlig mjölkchoklad hade du nog inte unnat dig lika mycket, då du hade känt att det inte var alldeles för ohälsosamt. Samma sak när folk äter nötter ”för det är så nyttigt” och så häver de i sig saltade cashew 😉 Kram och god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.