3 reaktioner på ”God Jul”

  1. Åh vilken underbar bild ! Usch va hemskt med paypal historien. Jag har nyligen öppnat ett konto där, men detta fick mig att fundera på om det verkligen är så säkert… Tur att det löste sig i alla fall !

    1. Tack!

      Ja, verkligen obehagligt men skönt att det löst sig även om jag fortfarande väntar på att få tillbaka pengarna på kontot. Hoppas de dyker upp imorgon!

      Paypal är nog säkert, men det kan vara bra att byta lösenord emellanåt och att ha ett svårt lösenord som man inte har till andra sidor. Särskilt om man kopplat sitt bankkonto till det. Själv kommer jag nog avsluta mitt konto hos paypal. Har jag inte använt det på tre år lär jag inte behöva det snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.