Det blir en god jul trots allt

Imorse fick jag mail från paypal om att de återbetalar hela summan. Känns så oerhört skönt och min hälsning till ynglingarna som utsatt mig för detta blir att rättvisan ska vinna och polisanmälan kommer med posten. Även om fallet bara läggs ner så tycker jag det är viktigt att markera att detta inte är okej. Jag har namngett två killar som var inblandade dit försändelsen skulle skickas. Jag önskar så att de lär sig att skilja på mitt och ditt. Särskilt med tanke på att de har hela livet framför sig (19 och 23 år gamla).

Ett stort tack till chanti.se som tog detta på största allvar och stoppade ordern.

Det blir en god jul trots allt!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Det blir en god jul trots allt”

 1. Hoppas att utredningen ger ngt. Här i Stockholm finns speciella bedrägerirotlar där man prioriterar bl.a. nätbedrägerier som tyvärr är så vanligt, kanske finns ngt liknande i Gävle? Håller mina tummar stenhårt för att de lagförs till slut!!

 2. Usch och fy för hela denna historia!!
  Skönt att det löser sig för dig!! Det sätter igång en hel del tankar hos mig, och saker som man borde tag i…

  Hoppas ni fick en fin jul!

  1. Ja, det är så otroligt tråkigt. Jag blir så arg på att det finns människor som tar sig friheten att ta av andra. Enormt skönt att det ändå gick bra. Ja, jag känner att jag har mycket att gå igenom nu. Är så många sidor som jag är registrerad på.

   God fortsättning!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.