Panikkänsla

Jag kan känna ett obehag över hur känslan var när jag upptäckte att någon handlat saker för mina pengar. När jag såg att det saknades pengar på kontot blev jag alldeles kall och kort därefter kände jag en panikkänsla. Jag fullkomligen skakade och grät när jag insåg vad som hade skett och sedan kom ilskan och känslan av att jag tappat kontrollen.

Förutom rädslan över att någon som står mig nära ska göra sig illa är nog det jag beskrivit bland de värsta känslorna som finns.

Lyckligtvis i allt detta så kom jag mig för att göra allt jag behövde göra och jag tror det är därför utgången blev bra. Jag reagerade snabbt och ringde samtal över halva jorden för att tjuvarna inte skulle lyckas.

Jag önskar verkligen inte att någon ska råka ut för det jag gjorde för det är så jobbigt då det skapar så många olustkänslor.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Panikkänsla”

 1. Mitt bensinkort blev nyligen skimmat. Någon hade parkerat för nära 1000 kronor i Göteborg (jag bor i Malmö). OK var dock väl medvetna om problemet så jag behövde inte krångla så mycket med det!
  God morgon och god fortsättning
  (jodå, jag hittade dig hos Fnulis :-))

  1. Välkommen hit!!

   Fy så trist det är att bli utsatt för bedrägeri. Skönt att det inte krånglade en massa. Jag tror jag kom rätt ”lindrigt” undan också tack vare att jag upptäckte det så snabbt. Men jag kommer känna mig lugn först när pengarna är tillbaka på kontot. Sen är det jag som raderar mitt paypalkonto! Pronto!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.