Underbara under

Innan jul så var jag in på Twilfit och hittade en snygg och riktigt skön bh. Jag har lite svårt att hitta bh:ar i rätt storlek på vanliga underklädesaffärer då 65 i underband ofta inte finns. Men Twilfit har vissa bh:ar med 65 i underband och deras 70 bh:ar kan ibland också passa.

I alla fall så passade jag på att köpa mig lite nytt under.

Allra helst hade jag önskat bh:n i rött, men då fanns det inga trosor som passade så då fick det bli ännu en i svart. Lite mönster på den i alla fall.

Hur är ni när ni köper bh, vill ni också ha matchande trosor?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

17 reaktioner på ”Underbara under”

 1. Jag har aldrig köpt matchande trosor och skulle aldrig göra det heller. Har hittat mina riktigt bra bastrosor och tänker inte byta märke. Min behåstorlek finns inte heller överallt 75 F eller DD. DD kan Lindex ha men man brukar få stå och bläddra ett tag och kanske återkomma någon vecka senare. Glad att det finns i en så vanlig butik i alla fall som kör basbehåar till ett rimligt pris.

  1. Ja, ibland kan jag hitta på Lindex, men då är det 70 DD. Brukar också använda mestadels vanliga bastrosor, men ibland kan det vara trevligt att matcha.

 2. Så snygg!
  Jag gillar också Twilfit. Fick ett presentkort via Wrapp så jag ska nog köpa en ny BH.
  Jag har några trosor som matchar BH men ofta blir det några mer ”neutrala” vita eller svarta.

 3. Men gud så söta ni är på första bilden! Ja.. andra bilden är ju också fin! 😉 Snygg bh. Jag har också svårt att hitta BH… fast jag har ju lite större storlek än 65 om man säger som så. 😉

  Så fint ditt hår är. Lockigt och fräscht!
  Kramar!

  1. Tack vännen!

   Ska snart prova på balsammetoden så jag hoppas på ännu lite bättre lockar då. Nu över jag på nya sätt att torka håret så lockarna kommer fram bättre.

   Kram kram

 4. Jag vill gärna ha men oftast sitter den matchande trosan så illa att jag struntat i det. Sen använder jag ju ändå bhn fler dagar än trosorna innan den tvättas. Huvudsaken är att de sitter bra och är bekvämt. Min man är heller inget fan av underkläder, om han skulle ha varit kanske det hade varit viktigare att matcha…

 5. Jag har faktiskt aldrig köpt matchande trosor till någon av de bh:ar jag köpt.
  Lite kan det ju bero på att jag i vuxen ålder har haft ganska stora storlekar på bh (just nu 70 (75) G) och då kostar själva bh:n så mycket så att lägga till en trosa för kanske 300:- blir inte att tänka på…. 🙁

  Nu ska jag få en försenad julklapp i veckan och det är just en bh jag velat ha ett tag och då kanske man ska ta och köpa sig en trosa till också…när nu bh:n blir gratis haha

 6. Snygg bh!

  Jag struntar faktiskt fullständigt i om trosorna matchar. Använder ju bh:n många fler dagar än trosorna och köper oftast trosor i alla möjliga mönster och färger. Gillar också Twilfit och deras bh:ar då min storlek inte heller alltid finns i ”vanliga” klädbutiker.

 7. vilken fin bh 🙂
  jag vill helst ha matchande trosor till, om inte så färgmässigt iaf 🙂

  må så gott !
  kram

  1. Ja, jag köper också gärna matchande trosor om det finns, inte för att jag tänker att jag alltid måste ha dem till, men till finare tillfällen.

   kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.