9 reaktioner på ”Dagens bästa!”

 1. Skönt att du fått tillbaka pengarna igen!
  Sv: 2 km på 10 minuter skulle jag nog fixa kanske ska testa bara för att se nångång). Där emot 5 km under 27:30 som egentligen är mitt mål (eller för den delen 10 km under 60 minuter) känns svårare.
  Men början av detta året kommer ägnas mest åt matintaget (och styrketräning) och då kommer det inte finnas samma utrymme för intensiv träning. Därför är målet på konditionsträningsfronten just nu bara att inte tappa allt för mycket av min nuvarande form.

  1. Verkar själv ha någon gräns när det kommer till att springa 12 km/h då jag får problem med benhinnorna. Har dock blivit bättre. Har för mig att jag också klarade 5 km på 27 minuter här i höstas, men 1 mil skulle jag inte palla än. Får ta lite i taget och nu är det inte direkt högsäsong för att springa.

 2. Skönt att du fick tillbaka dina pengar.
  Jag försökte logga in på mitt PayPal men jag vet inte vad jag har för lösen och kan inte få ett nytt. Kanske är säkert då? 😉

  1. Eller inte. Beror ju på om någon annan fått ditt lösenord genom någon hackad databas eller liknande. Väldigt svårt att veta. Men det ska väl gå att återställa på något vis. Jag har problem att radera mitt konto nu.

 3. Skönt att det ordnar sig. Jag vet att handelsbanken har en lösning att man öppnar ett ”internetkort” som du för över pengar till när du ska handla över nätet. Sen stänger du kortet när du handlat klart. Nästa gång öppnar du ett nytt kort. OSV. Har inte testat själv då jag övergett handelsbanken av andra orsaker. Har inte undersökt om SEB har nåt liknande ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.