Snart kan jag ge ekonomisk rådgivning

I februari ska jag få åka till Stockholm på en utbildning i privatekonomisk rådgivning som hålls av Konsumentverket. Jag ser verkligen fram mot denna kurs och hoppas att jag både i jobbet och privat kommer ha nytta av det jag lär mig.

Syftet med kursen är att jag efter kursen ska kunna ge information och råd till människor med ekonomiska svårigheter.

Kursen innehåller bland annat grundläggande privatekonomisk rådgivning och budgetplanering, orientering i lagstiftningen och förebyggande arbete och verktyg.

Jag kommer definitivt att skriva mer om detta när kursen kör igång.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Snart kan jag ge ekonomisk rådgivning”

  1. Intressant!
    Jag har inte några ekonomiska problem (än, phu, det nya huset och renoveringen gör en ju lite nervös!) men tänker att det är intressant vad jag skulle kunna göra, ja förrutom det mest uppenbara: inte konsumera så mycket kläder, film, fotoprylar osv. Jag tänker mer på det där om fiffiga lösningar och så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.