Google godmorgon

Idag säger jag godmorgon till dig som sökte på hur gammal kan en skata bli och kommit till min blogg. Jag hoppas inte att det var mitt inlägg du sökte även om det skulle vara intressant att veta när jag behagas möta liemannen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Google godmorgon”

 1. Haha, så sant! Och gud, vad hade man gjort om det var ett flyg?! Jag fick panik här, vad jag hade fått då vill jag inte ens tänka på, även om det inte var något allvarligt, man vet ju inte det där och då… 🙂 Kramar!

   1. Google Analytics kan du installera till alla bloggverktyg (tror jag), det är det jag använder, och använde, både nu till wordpress och då till blogg.se 😀

    1. Själv fick jag inte google analytics att fungera till min blogg. Var tvungen att lägga in nån kod på sidan tror jag, men eftersom jag inte kommer åt den delen gick inte det.

     1. Du klistrar in den under Utseende – Egna Inställningar – Back-end Setting – Analytics, haka i enabled och klistra in i rutan under 😀

  1. Jag har statistik för sidan och där kan jag se vad folk sökt på och därigenom hittat till min sida samt vilka länkar man klickat sig vidare på osv. Bland annat kan jag se att två personer klickat sig in på min blogg genom din. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.