Gått upp mig lite

Jag har faktiskt gått upp mig lite de senaste veckorna. Helt enkelt för att jag ätit lite för mycket och lite för mycket onyttigt. Jag har hamnat i en lite ond cirkel men nu har jag lovat mig själv att sötbrödsdagarna härmed är betydligt begränsade igen.

Mitt problemområde eller vad man nu ska kalla det är magen och bulan som blir där. Naprapaten påpekade detta för mig och har gett mig coreövningar att göra just för att stärka bålen och få veck putmagen. En övning är helt otrolig för man ser att den gör skillnad på en gång.

Igår på booty-träningen hos Gävle Träningscenter fick jag göra helt sjukt jobbiga magövningar. Det var så svetten lackade men gisses vad det kändes och jag kan tro att jag är stark men det kommer behövas bra mycket mer för att stärka magen och få bukt ”bullen”. Inga mer lussebullar helt enkelt.

Läs gärna Olgas tips för platt mage.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Gått upp mig lite”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.