Sötsaker

Är det något jag är svag för så är det sötsaker. Jag älskar fikabröd såsom bullar, lussekatter, kolakakor, kladdkakor och annat onyttigt. Idag har dessvärre inte varit den bästa dagen matmässigt. Min lunch bestod enbart av gröt vilket jag efter en dag med hård träning inte står mig sådär enormt länge på.

Hade bestämt att baka med barnen såhär en ledig eftermiddag och efter en dålig lunch och med min svaghet för sötsaker så kan det ha hänt att jag satt i mig några kakor för mycket. Men vet ni vad. Det gör mig inget! Imorgon är en ny dag och så länge jag inte tänker att har jag redan satt i mig dessa så kan jag lika gärna sätta i mig de här också så känner jag mig lugn. Det är ok att unna sig ibland, bara man inte gör det till en vana, för då blir det lätt en dålig vana.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Sötsaker”

  1. Jag är så otroligt svag för chips…..fattar inte att jag inte kan sluta tänka på det nu….Så fort jag ska gå ner i vikt så är chips det enda jag saknar.
    Man är nog knäpp eller något åt det hållet.

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.