Härlig smärta

Träningsvärk är väl den bästa smärta som finns!

Jag har galet ont i mina lår idag och det tror jag att jag kan tacka Ultimate Frisbeen för. Det är snabba vändningar och accelerationer (även om jag tappat en del sedan 1998).
När jag gick i högstadiet började jag spela Ultimate Frisbee och fortsatte även under gymnasietiden men efter studenten 1998 så bar det av mot värnplikt och laget lade ner. Herrlaget har dock alltid funnits kvar i någon form och 2005 var jag med på en träning med dem och det var helt galet jobbigt så nu tänkte jag återigen att det var en bra idé att träna med dem.

Jag märkte att jag tappat en del på dessa år men mycket sitter ändå i ryggmärgen och jag fick en del tips på hur jag kan förbättra mina kast. Det jag tappat allra mest är nog känslan för spelet. Att placera mig rätt så jag hoppas att jag inte gjorde bort mig alltför mycket. Det var roligt att prova på igen men som sagt, galet jobbigt när det är en träningsform jag inte är van vid.

En nästan lika gammal bild som frisbeeuppehållet. För 10 år sedan såg jag ut såhär. 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Härlig smärta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.