Inga snabba fix!

Jag blir lite smått irriterad på produkter eller metoder som lovar snabb viktminskning. Har man mål eller att man vill göra förändringar så handlar det om att göra förändringar under en längre period. Min tränings och kostresa har pågått i två etapper. En innan operationen och en efter operationen som jag påbörjade i april 2011. Att vara där jag är idag har alltså tagit mig nio månader och då är jag ändå inte i mål. Målen förändras också för mig vilket är viktigt för att jag hela tiden ska kunna motivera mig att fortsätta.

Men som sagt, tidningar som utlovar snabba fix ger jag inte mycket för.

Man kan säga att min andra resa började här, i början av april 2011 i Malmö.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.