Ingen löpning på länge

Det är något som gnager mig lite och det är att jag inte löptränat så mycket i vinter. Det märks, för när jag väl springer så går det inte så bra. Sist jag sprang en runda (3,8 km på en lunch) så kändes det riktigt tungt.

Denna veckan kommer jag ha svårt att få ihop det med träningen på Gävle Träningscenter då vi ska kolla in eventuella skolor till sonen. Ikväll tänkte jag passa på att bege mig ut och springa lite och vet ni vad. Jag har sådan grym prestationsångest. Vill inte ha förlorat allt jag kämpade upp i höstas.

Så eftersom jag jag inte kunnat springa så mycket den senaste tiden ska jag förutom att springa ikväll, 5 km siktar jag på, springa ett pass på lunchen onsdag eller torsdag.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.