Valet blir rätt lätt

Idag besökte jag och Milton den andra skolan för att få oss en uppfattning av vad vi ska välja till honom i höst. Eftersom jag hört rykten om att det inte är säkert att alla barn som söker till skolan vi besökte kommer få plats just där utan hamna på en annan (för mig otänkbart alternativ) frågade jag om det fanns någon risk att man kan hamna där.

Fick något snorkigt svar tillbaka över att jag använt ordet risk. Men visst kunde det bli så, att barn som sökt sig till denna skolan ändå hamnar på den andra.
Med det sagt och skicket på lokalerna som kändes slitet och väldigt kommunalt så känns valet rätt lätt. Ja, det känns verkligen i magen vart i alla fall jag vill att Milton ska gå och han uttryckte även det själv.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Valet blir rätt lätt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.