I love them

Lykke-Lie har en alldeles egen stil när hon åker stjärtlapp. Ner kommer hon, på ett eller annat sätt. Det är spännande att se hur olika mina barn är. Milton har alltid varit mer försiktig och avvaktade medan Lykke-Lie slänger sig ut och ska prova och testa det mesta.

Tänk att två syskon kan vara så lika men ändå så olika. Hur är det med era barn, är de mer olika än lika eller tvärtom? Just nu sitter de i soffan och gosar. Så underbart att se dem tillsammans och den kärlek de har för varandra.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”I love them”

  1. Hihi – mina är oxå mer olika än lika!! Två olika indivder som hyser sån stoooor kärlek till varandra ?
    Häftigt är bara förnamnet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.