Fler förebilder

Inte som i bilder men som i personer jag har som förebilder när det kommer till träning. Ulrica är en sådan person. Hon har en kropp ”to die for” och så är hon bra på att springa vilket jag måste förbättra under våren. Hon ser grymt stark ut också och jobbar på att bli ännu starkare. Ulrica tipsade mig om en alternativ planka med anledning av den jag gjorde häromdagen. Så nästa gång ska jag testa att lyfta upp ena benet och armen helt enkelt och försöka få huvudet lite mer rakt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Fler förebilder”

  1. Men Gud vad du är snäll.. och härlig.. och peppande! TACK för de vackra orden!!!! Om träningsresan i mars är bra så åker vi dit tillsammans nästa år – ok? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.