Godmorgon eller nåt

Alltså, hur ser jag ut på morgonen när jag vaknar?

Jag går och lägger mig nyduschad och fräsch och vaknar upp med håret åt alla håll och dyngsur av svett. Känner mig som en klimakteriekossa. Men uppe är jag, mer eller mindre som Oso brukar säga.

Torsdag eller fredag idag. Ledig imorgon så vid fyra i eftermiddag börjar min helg och det känns som vanligt alldeles underbart. Ska vara lite givmild såhär på morgonen och ge en ros till Försäkringskassan som gör det möjligt för mig att vara hemma lite extra med mina barn och dessutom får jag betalt.

Jaja, morgon var det. Dags att hoppa i dagssärken och bege sig till jobbet. Kan inte du också bjuda på din bästa morgonbild. Länka gärna tillbaka hit så jag hittar till dig =)

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.