Melodifestivalen 2012

Uppdateras löpande under sändningen….

Åh herre gud, jag sitter här och gapskrattar. Sean Banan i Melodifestivalen. Ja, han förgyller verkligen kvällen. Men nä, ingen vinnare för mig, men med största säkerhet en plåga framöver.

Jag har faktiskt lite svårt för ballader i Melodifestivalen. Jag gillar mer fart och fläkt. Det ska vara en riktigt stark ballad för att jag ska finna något intresse av den. Polkadots eller vad de nu hette är vackra med fina röster men låten är tyvärr alltför tråkig för mig.

The Moniker gillade jag inte i förra årets Melodifestival och nej, inte denna gången heller. Det känns segt och låten lyfter aldrig.

Det börjar bli lite bättre med Afrodite men detta är en låt som liksom försvinner i mängden. Den sticker inte ut tillräckligt.

Bara inledningen säger att det här kan bli riktigt bra… men njae… fan måste de låta sådär. Med risk för att låta gammal, men varför förstöra en låt med konstiga kräkljud?

Hon har en jäkla utstrålning Marie Serneholt och en het kropp men vad fan har hon på sig och hur kass är inte låten?

Thorsten Flinck överraskar tycker jag. Han kan ju sjunga riktigt bra. Mysig låt, jag gillar.

Yeah! Äntligen! Fan vad vacker hon är Loreen och underbar låt. Den här kommer jag att springa till i vår!

Sedan måste jag tillägga att jag gillar Gina som programledare. Tycker hon gör det riktigt bra. She had me at hello kan man säga 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Melodifestivalen 2012”

  1. Jag håller med dig. Men jag tycker att det var flera helt okej bidrag, men ingen direkt vinnare. Möjligtvis Loreen. Jag gillade inte henne när hon var med i idol, men låten hon gjorde igår… wow!
    Och Maries kläder… Wtf?? Dessutom hade hon betydligt snyggare figur i kostymen hon hade på sig när hennes nummer presenterades. Well well…

  2. Ja Loreen var otroligt bra! Men Death by April…..vad var det…..på allvar…jag har skrivit min tolkning av den i min blogg.
    Gina är ju en riktig hit!! Vilken brud!

    KRAm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.