Träna med huvudvärk

I eftermiddags kom den krypande.. huvudvärken. Vet inte riktigt vad det beror på men jag misstänker att jag suttit lite för mycket framför datorn idag på jobbet. Känns i alla fall som den kommer från rygg/axel/nacke.

Imorse hade jag enormt med energi när jag cyklade till jobbet så jag trodde att det skulle bli en riktigt bra träningsdag men så kom huvudvärken krypandes och jag tog ingen tablett innan träningen så tyvärr kändes det lite tungt att köra idag. Men jag körde på i alla fall och det känns bra att jag inte ursäktar mig för att inte träna.

Nu ska jag ta en varm dusch och sedan plocka lite här hemma innan sängen väntar. Undra om jag kan ligga i sängen innan tio för en gångs skull. Vilken tid brukar ni lägga er?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Träna med huvudvärk”

  1. Jag är absolut ingen kvällsmänniska (ingen morgonmänniska heller för den delen) så jag kryper gärna i säng runt 10 men SENAST halv elva på vardagarna 🙂 Sover som en sten för kl 11.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.