Senaste magbilden

Kanske dags för en magbild igen.

Det som är kvar på magen nu är mest hud och jag vet inte om det går att göra så mycket åt det. Vi får väl se hur den ser ut efter Linneas utmaning. Kanske att det händer lite mer. Bäst att göra dagens burpees helt enkelt.

Och i början såg jag ut såhär.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Senaste magbilden”

 1. Gud vad du inspirerar!
  Jag tittade på dina före bilder och inser att det är nog där jag är idag. Nu ser jag ju vad som faktiskt går att göra och ska ta tag i det ordentligt efter vår semester. Jag var i så god fas för en stund sedan, men har slarvat hemskt nu när jag slutade att röka. I och för sig bra att vara utan ciggen, men det gör mig inte direkt smal 🙂

  Kram kram

 2. Åh men jäklar vad snyggt! Innan jag läste texten och bara såg bilden trodde jag det var någon reklam för träningskläder. Snyggt! (:

 3. Bra jobbat !!
  det kanske är dags för mig att ta tag i den där sufflé magen nu närmare 2 år efter att Viggo föddes 😉
  Jag behöver nog bara en rejäl spark i baken för att komma igång ?!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.