Minus femton

Idag var det minus femton grader ute. Jag funderade ett kort ögonblick på att ta bussen till jobbet men eftersom jag har cyklat hela vintern (förutom två dagar då jag tagit bussen) så kan jag lika gärna cykla idag också. Det handlar så mycket om vanor. Nu är jag så van att cykla och det är skönt att veta att jag får den motionen även om jag inte tränar en dag.

Gäller att ha på sig bra kläder. Med jacka och mössa blev jag faktiskt rätt svettig trots att det är så kallt ute. Hur tar du dig till jobbet?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Minus femton”

  1. Jag åker bil till jobbet och buss hem. Och hem får jag gå en bit från hållplatsen. Jag tycker att buff är ett väldigt bra plagg, dock är min lite för tunn för den här kylan. Så nu har jag fått en liknande buff, men större tub och mycket tjockare. Min mamma köpte den på Jokkmokks marknad, och den är lagom varm och jätteskön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.