Skit i hörnen

Eftersom Fredrik Lindström och Henrik Schyffert tog upp detta med hur artiklar i inredningstidningar framställer de perfekta hemmen och de perfekta familjerna tänkte jag passa på att visa några bilder från ett verkligt hem ur Miltons synvinkel.

Milton lånar ofta min kamera och tar bilder här hemma. Så ibland när jag tänkt ladda över 3 bilder, är där istället 147 stycken.

Så här kommer två hemma hos bilder. Och jag lovar, inte ens photoshop kan redigera bort  allt stök i dessa bilder.

Det här är en del av köket som jag vill göra om. Det är en avlastningsbänk som alltid blir full på skräp, hur ofta jag än rensar. Tror bestämt att den varit med tidigare. Själv skulle jag önskar riva hela denna vägg och öppna upp till vardagsrummet, så det blir (håll i er), ljust och fräscht 😉

Jag har en son som gillar att bygga kojor och dessa brukar ofta hamna i vardagsrummet där de sedan står ett tag. Men har barnen roligt kan jag stå ut med stök ett tag.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Skit i hörnen”

 1. Vad härligt att se bilder på verkligheten,inga perfekta uppställda. Förlåt men jag kan bli så trött på alla bloggare som BARA visar perfekta hem. För vem har det alltid perfekt hemma, ja inte jag iallafall. Speciellt inte med 2 tonåringar, 1 som är 11 år och en liten på 3år. Hemma blir det ofta kojor och andra byggnationer eller ungar som bakar, sen städar man och det ser likadant ut efter 1tim.

  1. Ja, det är lite mer befriande att se verkligheten =)

   Städar jag ordentligt här hemma kan jag räkna med att det är stökigt inom en timme igen. Slår aldrig fel 😉

   kram kram

 2. Sådär ser det ungefär ut hos oss också, fast utan kojbygget och med en massa bebisleksaker utspridda ÖVERALLT istället. Jag har alltid varit ”pedant” (fel ord, för det är jag verkligen inte men jag har hållit hemmet städat, rent och fräscht) men det är bara att inse att med barn i hushållet (oavsett ålder) är det fullkomligt omöjligt att uppfylla de tidigare kraven jag önskat kring mitt boende. Städar istället som en idiot varje gång vi får besök och så upprätthåller jag den där fina ytan en liten stund i alla fall, hahaha! 😉

  1. Haha, låter precis som här. borde ha besök mer ofta. Men det är inte så jätteroligt med folk som kommer spontant när det ser som jävligast ut. Men men, får väl bjuda på det 😉

 3. Jag är helt fascinerad (förskräckt) av att jag hela tiden måste städa och plocka och undrar hur det kan bli så himla stökigt på bara några minuter efter att jag är klar.
  När (om?) vi flyttar till eller bygger hus ska jag se till att undvika öppna planlösningar. Jag ska dörrar till alla rum! Viktigast är köket! Leva på öppna ytor som småbarnsfamilj är som att gå rätt in i skilsmässa hur ljust och fräscht man är har det. Det är min lilla åsikt. 😉
  Vår nuvarande planlösning från -72 var ännu öppnare än i dag vilket känns ovanligt men jag hade velat ha hela väggar och en dörr när maken sätter igång och slamrar i köket och barnen höjer teven och skriker TYYYYst i protest. *gaaah*

 4. Mina bygger oxå gärna kojjor 🙂 Just nu så är det under trappan till övervåningen 🙂 Ojojojojo du skulle bara se min tvättstuga 😉 Det finns INGET redigeringsprogram i hela världen som kan ”hjälpa” den tvättstugan 😉 (och övriga huset med för den delen)

  Ha en underbar dag!!

  1. Min tvättstuga är totalt kaos, men idag SKA jag gå igenom all tvätt och se vad som behöver tvättas och vad som ska in i garderoben så jag lite lättare kan packa vad jag ska ha med när jag åker på utbildning nästa vecka och NY veckan därpå.

   Ha en härlig söndag!

   kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.