Iphone 4S eller Galaxy S2?

Skrev på facebook och twitter och frågade vilken telefon jag ska välja. Det är verkligen två läger. Roligaste kommentaren var dock denna.

Är du inkompetent vad gäller IT och vill att allt ska fungera på en gång, men du får inte göra mer än vad Steve Jobs har bestämt så ta en iPhone. I alla övriga fall ta en Android-lur och då är väl Samsung bäst för tillfället.

 

Nu är jag inte inkompetent och även om jag inte är ingenjör så tycker jag faktiskt att Iphones kamera är hästlängder bättre än Samsungs. Just kameran är en stor bidragande faktor till att jag faktiskt vill byta upp mig från min nuvarande HTC som jag ärvt efter mannen.

Så jag tänkte att nu när jag åker till New York ska jag nog ta och göra ett besök nedan.

Öppet dygnet runt har de också =)

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Iphone 4S eller Galaxy S2?”

  1. Iphone är bästa telefonen enligt mig, och det gällande allt 😀 Jag har alltid bytt telefon varje år, men min kära iphone få hänga med ett bra tag till. Kanske är det för jag blivit en riktig apple-nörd men jag förstår inte att du ens funderar på någon annan än 4S:en!

  2. iPhonen tar definitivt bättre bilder, och det finns nog fler kul fotoappar. Har haft båda (har iPhone4 nu) men vande mig aldrig vid Galaxyn (på min svenska tel som jag sällan använder) och bytte till slut ut den mot en gammal iPhone3 för att jag blev så irriterad!

  3. Hästlängder bättre än Samsungs? Njaa.. Dom är nog ganska snarlika. Men jag tror inte det spelar nån roll vad vi Android-nördar lägger upp för argument. Jag är ganska så säker på att du redan hade bestämt dig för en iPhone. 😉

    Och som jag skrev på Facebook; testa vetja. Du märker ganska snart vad du gillar bäst. Och du kan ju alltid gå tillbaka till Android vid nästa telefon. 🙂

      1. Haha, ja men det är ju jag också. 😉 Kör nu på en iPhone nu när du åker till stora landet i väster. Tror inte du kommer bli missnöjd till att börja med i alla fall. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.