Hej jag heter Ulrika och är träningsmissbrukare

Ja ska man tro min omgivning angränsar jag nog till det för jag tränar FÖR mycket enligt dom – men hur i hela friden är det möjligt?? Hur kan man träna för mycket?! Det är ju såååå galet roligt 😛

Ibland säger vår underbara tränare Linda att jag inte får komma på de passen jag bokat in mig på utan måste ha vilodag……hmmm……då har jag de eftersom jag VET att hon har koll. Min kompis Erik påstår att man ska vila 72 timmar mellan passet men HAAALLLÅÅÅÅ 72 timmar?!
Nääääää de går jag inte med på men en dag ibland kanske 😉

Min galet roliga träningsresa tillsammans med Annah började med en skadad hälkudde. Jag var en av alla hurtiga tjejer/killar som går runt runt o runt vår vackra stadsdel Sätra på kvällarna. Jag gick i snitt 8 km fem dagar i veckan och på helgen brukade jag ta en prommis till Valbo fram o tillbaka (ca 2,4 mil). Men en dag skadade jag hälen, vet inte hur de gick till men läkaren sa ”kraschad hälkudde” – de gjorde så fruktansvärt ont ibland så jag knappt tog mig till skrivaren på jobbet.

Jag visste att Annah tränade och att hon sökte efter roliga och annorlunda träning så jag drog iväg ett mejl till henne. Hon hade precis fått syn på Gävle Träningscenter som hade ”Tripudio” på sitt schema (studsmatteträning). En skonsam träningsform som jag kunde delta i trots skadan i foten och som dessutom var galet jobbig!

Vi gick ETT enda pass sen var vi frälsta i hela stället med de underbara tränarna Linda, Svenne, hunden Atla och framförallt de andra medlemmarna – kärlek vid första ögonkastet 😉

Här är en bild från vårt första träningspass

Det var efter de tripudiopasset vi ”flyttade” till vårt andra hem! Vi tränar nu massa roliga saker och favoritpassen just nu är XT/kettlebell och boxning.

Här är en bild från ett boxningspass

Vad tycker ni då, syns de någon skillnad på oss?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Hej jag heter Ulrika och är träningsmissbrukare”

  1. Det gör det säkert, men jag är nog gammal och har dålig syn, men jag ser inte på de små bilderna. Gör dem klickbara så de blir större och även vi gamlingar kan se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.