Gunilla Persson VS Ullis

För de första undrar jag om någon vet VARFÖR denna kvinna är med i programmet Svenska hollywoodfruar – har hon ens varit gift någon gång?!

Jag tycker hur som helst att hon är väldigt speciell och blir ständigt chockad över hennes sätt att hantera stackars dottern……ingen har väl missat hur hon kuskar runt med dottern Erika från talangtävling till talangtävling. Erika sjunger ständigt samma låtar iklädd prinsessklänning oavsett om de passar i tävlingen eller inte – tycker det är sååååå synd om henne!

Hur som helst så prenemuerar jag på hennes inlägg på Facebook för jag tycker som sagt att hon är chockerande osmart ibland 😉

En dag skrev hon följande inlägg:

Jag brukar aldrig kommentera utan bara läsa men det var massor av kommentarer på detta och en kommentar löd:

Jag reagerade för jag tycker INTE man ska hänga ut andra  för att framhäva själv…..

Så därför valde jag oxå att skriva en kommentar (den togs bort av Gunilla Persson så jag återskapar som jag minns det)

Jag tycker Maria Montazami är vacker  i sitt läppstift, vackrare än dig faktiskt. Men jag tycker det inte spelar någon roll vad folk har för läppstift, huvudsaken att man själv trivs med det. Det är varken ditt eller vårt jobb att ha åsikter om det.

Jag antar att Gunilla Persson valde att ta bort denna kommentar då den inte passade in bland hennes ”åhh-va-vacker-du-är-Gunilla” kommentarer…. 😉

Längre ner bland kommentarerna så är detta skrivet av ett fans:

OBS: den som klickat på Gilla är så klart Gunilla Persson….

Blir lite lustigt med denna eftersom mitt inlägg är borta – sen är de skojigt att denna Cheyenne har åsikter om mig och verkar väldigt insatt i mitt liv 🙂

*Hahahahahaha* så roligt så man kan dö – MEN gott folk…..de e inte slut där! När jag loggade in på facebook så såg jag att jag fått ett meddelande – och inte vilket som helst utan från Gunilla Persson – the hollywoodwife!!

Visst är det kul – ska man tipsa Hänt Extra tro? Gunilla Persson trakasserar privatperson på facebook  😉

Är de inte lustigt så säg? 😀

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

37 reaktioner på ”Gunilla Persson VS Ullis”

 1. Snälla ring Hänt Extra! Eller nån annan skvallertidning…det hade ju blivit underbara rubriker och än mer negativ PR för denna ovärdiga Sverige-representant…som jag skrev vid delning ”…måste vara från en annan planet, inte ens en människa kan vara så korkad” Man skäms skrattandes åt denna varelse 🙂

 2. Men gud vad otäck hon är..Skriver till dig sådär… ja, bara ring Hänt Extra… Brrrrr…hemska människa.. Men sjukt kul o se 🙂 haha

 3. Alltså, hon är ju fan inte på riktigt! Hur sjuk i huvudet får man vara. Varje gång hon kommer upp på TV rutan vrider det sig av pinsamhet inom en. Herregud, det enda som finns att göra är väl att skratta åt eländet till människa. Men efter ikväll alltså, fy fan på ren svenska.

 4. Ha, ha, ha” jag tror jag dör av skratt!:-D Om jag inte hade vetat att det är en’medelålders tant’ med åldersfobi så hade jag gissat att uttalandet och ”fan’s-kommentaren” utspelades mellan några 13-14-åringar som ofta helt naturligt är självcentrerade med fokus på utseende.

 5. Hur gamla är ni – hela bunten? Av bilderna att döma så har ni passerat medelåldern men intresset för tonårsdrama har inte gått över. Faith in humanity, gone.

 6. hahahaha, hon verkar ju totalt korkad. hon är riktigt elak mot sin dotter som släpar runt denna stackars tös, försöker få henne att bli nåt som hon själv aldrig har blivit. frågan är hur lyxig hon är när hon inte renoverar så att hon kan ha det där glaset uppe på uteplatsen. Tycker att du har skrivit jätte bra, tipsa hänt extra, det hade ju vart as coolt;)

 7. Haha, bra jobbat!

  Människan är ju för hemsk alltså, lider så med hennes dotter….
  Själv kommenterade jag hennes Facebook i förrgår, blev blockad…och strax därefter otrevligt nämnd vid namn, av en person som ”gillar” henne…

  Sicket liv alltså….
  Ha en fin dag! // Gizze

 8. Hahahahahaha! Gunilla?! Bilken rolig mailkonversation! Hahaha
  Jag kanske skulle maila över mitt inlägg som jag tillägnade henne förra veckan? 😉

  You go girl!

  //Meekatt…

 9. Jag håller helt klart med dig där Ullis, jag blir nästan rädd när den människan öppnar munnen och detta med hennes dotter är bara för tragiskt, stackars unge!!! hoppas hon inte hinner bli för förstörd innan hon är vuxen o begriper själv att mamman är galen. SJÄLVKLART ska detta visar för Hänt i veckan 🙂

 10. HAHAHAHAHAHAHA. Underbart!!! Gillar hennes ”Försvinn nu.” HAHAHAHAHA. Om det blir en otäck fortsättning på det här så är vi många som är på din sida, ullis 😉

 11. Ha ha detta gjorde verkligen min dag! Ha ha ha… Hon är då verkligen för sorglig.
  Snacka om psyksjuk.
  Min gubbe har jobbat på rättspsyk och han säger att hon ser precis ut som dem som bor där och ger samma ”vibbar”… Det säger en hel del!

 12. Jag reagerar inte så mycket för det första hon skrev om MM, då hon inte skriver att hon är ful, utan GP skriver att läppstiftet inte passar bra på henne själv. Jag kan inte se att hon inte gillar MM’s så direkt. Men jag håller med dig, jag tycker att MM är vacker och verkar vara väldigt trevlig, till skillnad från hemska GP! Att GP sedan skrev det där inlägget till dig är ju bara dumt. Det är rätt ord. Dumt. Hon är kanske inte rätt person att bedöma vem som är eller inte är korkad, direkt.

 13. Hahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD
  Jag har alltid tyckt att hon är korkad och saknar vett och etikett om hur man uppför sig. Hon beter sig som en fjortis i svenska hollywoodfruar, men nu tog hon verkligen priset!!! Hahahahahaha!! Hur dum får man vara??
  Håller med dig helt om det du skriver! Jag tycker också otroligt synd om hennes lilla dotter, hon måste ju ha en otrolig press på sig som har en mamma som så gärna vill bli känd så hon försöker få dottern känd!!
  Usch, hon borde inte få vara med på programmet. Tycker maria är mycket bättre! Hon verkar så härlig och genomsnäll tycker jag!

 14. Men herregud vad är hon för människa som hoppar på dig privat sådär?! Tydligen får man bara säga positiva saker till henne annars får man som du fick ett ”försvinn” skrivet till sig. Man kan ju inte mer än skratta åt henne. Tycker absolut du ska tipsa kvällstidningarna om detta. Jag kan redan se rubrikerna! He he…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.