Jag gjorde en fnula

Igår skulle jag köra iväg till träningen. Bilen stod i garaget så jag fick backa ut den därifrån. Hoppar in, backar ut och hör att det smäller till när jag stänger garageporten men har lite bråttom och tänker inte så mycket på det. Kör iväg och det är något konstigt ljud i bilen. Låter som om någon skulle ligga instängd i bagageluckan och då har vi ingen direkt bagagelucka eftersom det är en kombi. Funderar till och med på om det kan ligga någon katt i motorn men det verkar ju konstigt att den skulle ligga och slå i bilen. Ja, ni hör ju vilka knäppa funderingar jag har.

Jag åker i alla fall den korta biten till Ullis (Amazonkvinnan) och ber henne kolla om det är något under bilen? Hon plockar upp en sladd och jag inser att jag kört iväg med motorvärmaren ikopplad.

Hoppsan!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Jag gjorde en fnula”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.