Hipp hipp hurra

Idag fyller Nova tio år. Internationella kvinnodagen och allt.

Igår var vi till veterinären, tio mila service eller nåt. Alla värden var normala, hon är normal och på måndag väntar trimning (med hjälp av ett visst presentkort).

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

13 reaktioner på ”Hipp hipp hurra”

    1. Åh så underbart att ha uppfödning inom familjen. Nova är vår andra borderterrier, men efter henne ska jag inte ha någon hund igen även om jag tycker just borderterriern är en helt underbar ras!

 1. Min hund fyllde också år i går, fast 7 år. Och vi firade henne med att boka en klipptid också 🙂 Vart klipper ni? Vi bor i Gävle

  1. Hej!

   Vi brukar boka tid för trimning på Gävleborgs Zoo. Vart lämnar ni er hund? Ras? Borderterriern ska ju inte klippas utan ryckas så när jag hittade några som gör det här i stan så har jag hållt mig till dem. De är bra där!

   1. Min hund är cockerspaniel och pudel.. En blandras alltså. Vi bokade också tid på gävleborgs zoo, om typ 1,5 vecka ska vi dit. Det är första gången, vi flyttade nyligen hit så vi har inte testat andra ställen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.