Äntligen!

Tack o lov för föräldrar som ställer upp och bor nära. Imorse kunde barnen gå över till mina föräldrar och vara där en stund medan jag åkte och körde en kettlebellscirkel. Det var så tungt, jobbigt och alldeles underbart att köra igen. Kroppen ville ha detta. När vi kört tre varv och jag trodde det var slut, då körde vi ännu ett varv fast lite kortare intervaller. Loved it! Jag älskar överraskningar i träningen även att det innebär att köra på det allra sista fast man känner sig totalt utpumpad. Jag går nog väldigt mycket in i mig själv när jag tränar och kör hårt. Vill få ut så mycket som möjligt av min träning.

Redo för träning och riktigt glad =) Tjohooo!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Äntligen!”

    1. Ja… haha.. giraffen 😉
      På onsdag hoppas jag det blir xt/kettlebells. Får se om jag kan komma iväg på träning måndag eller tisdag. Har en liten tös som ska opereras imorgon och en man som inte känner sig helt hundra.

    1. Har tränat kettlebells sedan i höstas. Tränar det några gånger i veckan. Tycker det är en väldigt bra träningsform. Intensiv och effektiv. Viktigt att gå igenom med någon som kan innan man börjar själv bara, för det är viktigt med tekniken så man inte gör fel och skadar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.