Idag blev det lite vi tager vad vi haver här hemma och det blev supergott.
Jag körde ett fryst torskblock i ugnen. Det mesta jag kör i ugnen brukar jag sticka en termometer i eftersom det då oftast blir perfekt. Ett fiskblock eller fisk öht rekommenderas att ha 55 grader när det är klart.
I alla fall så blandade jag samman grädde, timjan och pressad vitlök och hällde detta över fisken. När det var några minuter kvar så hade jag över kräftstjärtar också. Kokade sötpotatis som jag därefter mosade till sötpotatismos (hur gott som helst). Borde väl kanske lagt till några grönsaker, men ni vet, jag är inte perfekt. Hur som helst var detta jättegott och lättlagat!
Mmm, det där lät jättegott! Smart att använda termometer på fiskblock. Det har jag aldrig testat, men det ska jag göra.
Termometer till den mesta maten i ugn! Blir verkligen bra!
åå det där såg redigt gott du 😀
It was 😉