Kettlebells

Det är många som är nyfikna på att prova kettlebells. Jag tycker att detta är en grym träningsform, om man gör rätt! Innan man börjar med kettlebells är det viktigt att man går en introduktion och kör ett antal pass med instruktör för att göra rätt. Gör man inte rätt är det stor risk att skada sig.

Jag har ännu endast kört kettlebells hos Gävle Träningscenter och det är nog först nu jag börjar känna mig trygg och säker i alla olika övningar och redo att skaffa en kettlebell att ha hemma för hemmaträning.

Jag tycker det är skönt att köra barfota eller som nu i mina barfotaskor. Känns som jag får bättre grepp och bättre hållning.

Men som sagt, börja inte själv om du aldrig provat kettlebells innan. Få en genomgång så att du gör rätt och inte skadar dig i onödan.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Kettlebells”

  1. Tycker att det verkar vara både kul och bra träningsform.
    Men som du skrev är det nog vilktigt att man verkligen vet vad man gör.
    Ha en skön fredag.
    Kram Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.