Crosstrainer

I mycket av träningen jag tränar på Gävle Träningscenter så använder vi crosstrainers (xt). Eftersom jag inte gillar att cykla så känns denna maskin som ett bra alternativ. När jag har pulsbandet på mig så visas min puls i displayen också.

Det var en intensiv kettlebellscirkel och jag hade puls runt 150-160 under mestadelen av  passen. När jag väl kom hem var jag alldeles skakig i kroppen, så nog tog det alltid. Imorgon är det utepass som väntar. Även om det är lite småkyligt så är det enormt härligt att träna ut eftersom luften är så mycket bättre. Får se om det kan bli lite bilder från morgonens utepass också.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.