Så håller vi kärleken vid liv

Min man och jag har varit tillsammans i 12 år detta året. Vi träffades första gången i september 2000 och har sedan dess hållit ihop. Vi förlovade oss 2002 i Thailand och gifte oss 2006 när Milton låg och bakades i magen.

Det känns helt CRAZY att vi varit tillsammans så länge och att kärleken har bestått. Nyligen så överraskade mannen mig med en vistelse i Stockholm på hotell samt kvällsunderhållning. Jag fick inget veta förrän några dagar innan att vi skulle åka iväg tillsammans och det var all information jag hade.

När vi kom till Stockholm så gick vi en kort promenad och mannen hade bokat rum på rätt nya Scandic Grand Central. Verkligen ett modernt hotell med högt tempo och riktigt fina rum.

Efter att vi svidat om så gick vi på stan en stund och handlade lite och sedan stod vi utanför Hamburger Börs. Vi tog en drink och fick sedan våra platser för middag och show.

Föreställningen som visades var REA (Roligt Elakt Aktuellt) och jag tycker det är en riktigt bra show. Ola Forssmed är helt otrolig och vilken gummikropp han har. Väldigt positiv överraskad! Maten var också riktigt god, men kanske något lite. Jag hade med lätthet kunnat satt i mig mer.

Jag undrar hur mycket dricka mannen fick i sig med tanke på hur suddig bilden blev. Hur som så hade jag en mycket trevlig dag/kväll och mannen och jag bestämde att vi ska försöka överraska varandra lite mer. Snacka om att det boostar förhållandet och kärleken.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Så håller vi kärleken vid liv”

  1. Fint att känna så! Vi har väl inte direkt alltid gått rakt fram, men vi har nu 5½ år bakom oss och siktar framåt! Om någon vecka är det jag som ska överraska.

  2. Jaaa… det kommer jag ihåg. Inte för att vi umgicks när vi gick i samma klass, men ni ändrade relationsstatus på lunar till sambo när ni bodde hos varandra på minerva 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.