Jag och mina två högerfötter

Det är någon slags hatkärlek mellan mig och crocs. Jag tycker det är riktigt sköna att ha på sig, men jag skulle nog sträcka mig till att ha dem ute i trädgården. Såhär till sommaren känns det perfekt att ha ett par crocs att lätt kunna glida in i och direkt ut i trädgården för att fixa och dona.

I alla fall så var crocs en av utställarna på mammabloggalan och de hade ett hjul man kunde snurra och vinna ett par alldeles egna crocs. Jag snurrade hjulet och vann såklart ett par. Jag valde ett par gräddrosa crocs och var väldigt glad över min vinst. På kvällen innan galamiddagen packar jag upp allt som jag samlat på mig under dagen, bara för att upptäcka att jag fått två högerfötter!!

Det blir ingen svängom för mig för jag kan omöjligt dansa i två högerfötter som dessutom är olika stora. Jaja, jag får väl vara glad att jag vann i alla fall 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Jag och mina två högerfötter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.