Jag älskar pannacotta och denna gjorde jag efter inspiration från Åse. Det är faktiskt en av de godaste pannacottor jag ätit. Den turkiska yoghurten blev verkligen pricken över i.
Vaniljpannacotta 3-4 port.
2 gelatinblad eller pulver motsvarande
3 dl grädde
0,5 dl sukrin
½-1 tsk vaniljpulver
½ dl turkisk yoghurt
Lägg gelatinbladen i blöt, alt blanda samman gelatinpulver 1 tsk pulver till 1 msk kallt vatten.
Blanda grädde med vaniljpulver och ersättningssocker och låt detta sjuda tillsammans, tillsätt därefter gelatinet och rör om så det blir en slät smet.
Tillsätt därefter yoghurten, rör om och dela upp i portionsglas. Servera med hallon.
Oooooo ***Mumms***
Jag tar mig en sked & smakar 😉
Ha en underbar dag!
åh, det ska jag testa – och kanske ha lite rabarber kompott till 🙂 kram