Välkommen hit alla nya!

Så roligt med en massa nya besökare till sidan! Välkommen hit! Min blogg handlar om mig mitt i livet och särskilt med fokus på träning, hälsa och att leva ett nöjsamt liv. Men som de allra flesta av oss går även mitt liv upp och ner och ibland skriver jag även om de jobbiga dagarna.

Min familj är en helt vanlig familj. Jag är gift med en man och tillsammans har vi 2,0 barn. Vi bor i ett parhus och såklart har vi har även 1,0 hund. Träning är som sagt det jag skriver mest om men ibland smyger det även in annat som går in under kategorin livsstil, typ hur snygg man kan göra sig en vanlig löprunda och bara hoppas inte stilpolisen står bakom någon stubbe med handfängsel.

Man kan nog säga att min blogg handlar om min livsstil och du är hjärligt välkommen att följa med på resan som pågått ett bra tag men ännu fortsätter. Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här men även kan kika in hos dig om du har egen blogg!

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Välkommen hit alla nya!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.