Vaginal massage

På mässan i samband med mammabloggalan var det en utställare som ömmade lite extra för kvinnors undre liv. Jag pratade en kort stund med henne och lämnade mitt visitkort i en tävling om en massage. Jag tänkte väl ärligt talat kanske inte så mycket mer på det förrän idag då jag fick ett mail om att jag vunnit en vaginal ”massage”. Jag har skrattat lite nervöst här hemma och funderat på vad det innebär. Nu har jag läst på lite mer.

Vaginal Releasing är en unik intimbehandling för att frigöra spänningar. Genom massage, akupressur, stilla händer och närvaro får du dina spänningar lösgjorda, med fokus i och kring skötet.

Jag är ju en person som provar nya saker och ibland handlöst slänger mig in i något jag inte riktigt har koll på. Så självklart ska jag göra detta. Om inte annat så gissar jag att det är fler som är nyfikna på vad detta är, så uppföljning kommer så säkert!

Det känns ju lite grand som massagen Martin Melin fick i Robinson, dock inte lika brutal. Intressant ska det bli.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Vaginal massage”

  1. Fast skillnaden är väl att det här inte kommer filmas… 😉 Och visas för 2.1 miljoner människor… 😉

    Lycka till!!!! Massage i de nedre regionerna är underskattade. Haha.

  2. Hahahaha, jag såg ju din tweet innan och funderade på vad den innebar 😀
    Ja, Martin Melins berömda massage glömmer vi aldrig, hihi 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.