Efter ledighet

Fyra och en halv dagars ledighet är slut och idag är det tillbaka på jobbet som gäller med fullt ös från morgon till kväll. Det brukar bli rätt intensiva dagar när det är många ansökningar som ska behandlas för att människor ska få pengar i tid. Men jag gillar när det är fullt upp, då går tiden fort.

Ikväll väntar fortsatt uppladdning inför morgondagens vårrus. Jag undrar lite smått vad jag gett mig in på. Ska försöka se det som en rolig grej men jag vill ju så gärna prestera också. Detta är nog mina mesta demoner som jag behöver ta itu med. Därav är det en bra övning för mig att vara med på detta.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Efter ledighet”

  1. Vi är rätt jäkla lika du och jag där! Första loppet, rädd att övertagga, stressa, … Nää imorgon ska vi ha kul! In med musiken i öronen och go with the flow. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.