Nya tag

Jag är verkligen sliten efter gårdagens löpning. Känns att jag tog i mer, även att jag sprungit på bättre tider tidigare. Dels tror jag asfalten gjorde sitt dels att kryssa mellan alla lunkande personer.

Hög puls

Jag fick under gårdagen den högsta uppmätta pulsen jag haft sedan jag började med pulsklocka och medelpulsen låg på 175. Så visst tog jag i. Var nog därför jag blev så dålig på kvällen också med migränkänningar. Blev en rejäl urladdning för mig. Kunde inte vara upprätt utan att vilja spy så det var bara att bokstavligen krypa till sängen. Men idag mår jag bra igen, har vilodag innan formtoppningen fortsätter imorgon.

Ha en härlig dag!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Nya tag”

  1. Jag får också skyhög puls när jag tävlar. Därför går det så dåligt för mig. Det sägs att övning ger färdighet och att pulsen kommer sjunka ju fler tävlingar jag är med i.. men jag vet inte.. är det värt det? På träning är jag löpardrottning, för att totalt misslyckas i lopp 🙁

    1. Ja, det måste haft något med det att göra, ovanan att springa lopp alltså. Kändes inte direkt under loppet att jag hade så hög puls. Funderar även på om smärtan verkar gjort sitt till. Hatar att jag ska ha så ont i benhinnorna.

      1. Hoppas dem håller sig borta! 🙂 Ja fy, det är lätt att det sätter sig i just halsen. En kompis tog i en gång så blev riktigt allvarligt sjuk. Också Polis. Det verkar vara något i det kanske. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.