Vill inte ha ont

Även att jag är nöjd med loppet igår så känns det så trist att jag ska behöva få så ont i benhinnorna. Jag tror att jag skulle kunna springa betydligt mycket snabbare om jag slapp smärtan. Får ibland känslan att jag alltid kommer stå och stampa på samma ställe och inte utvecklas. Det är lite trist när jag lägger ner så mycket tid på träningen och ändå inte kan göra bättre ifrån mig medan andra knappt behöver förbereda sig något och ändå kan springa på riktigt bra tider. Det känns lite orättvist ibland, som att jag har kroppen mot mig.

Men jag fortsätter kämpa och ger absolut inte upp i första taget. Jag har ändå kommit en bra bit på vägen nu om jag jämför med hur det såg ut för nio år sedan då jag inte alls kom under 11 minuter på 2 km.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Vill inte ha ont”

  1. Kände mig lika frustreard igår med mitt onda högerben. Där har jag ont både i höften, benen och vaderna. Vänster sida är knappt trött och hade kunnat springa ett varv till.
    Ska boka en tid hos någon som kan se över allt åt mig.

    Ha en fin dag.
    Kram Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.