Sover jag aldrig?

Linnea undrade för någon vecka sedan om jag sover, eller om det var hur mycket jag sover för hon tyckte att jag alltid verkar vara online. Just nu sover jag nog extremt lite, säkert för lite men kroppen verkar ha blivit lite van vid det.

Jag går oftast och lägger mig runt elva, ibland blir klockan nog halv tolv också och vaknar vid fem på morgonen. Snittar säkert ungefär 5-6 timmar för närvarande och sju är nog optimalt för mig. Men jag har provat att gå och lägga mig tidigare, det innebär bara att jag istället vaknar tidigare. Så går jag och lägger mig nio så verkar jag vara pigg vid tre, det slår inte fel. Hur många timmars sömn behöver ni?

Publicerat av

Elsklingen

Gift 30+:are som funnit glädjen i att löpa och träna lite annorlunda. Mamma till Milton och Lykke-Lie. Bloggare som gärna fotograferar och jobbar socialt.

2 reaktioner på ”Sover jag aldrig?”

  1. Jag snittar på samma ungefär, men det är mest för att jag är så sjukt dålig på att ta mig isäng på kvällarna. ”Jag ska bara” 😉
    Får jag sova utan att bli väckt av barnen och vakna av mig själv på morgonen, så sover jag dock sällan mer än sju, åtta timmar ändå. Så vi är nog ganska lika 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *