Knäproblem

Sedan många år så har jag problem med mina knän, nu är det främst det vänstra som jag har smärta i vid vissa övningar eller när jag går nerför trappor exempelvis.

I juni har jag bokat tid till en läkare som är specialiserad på idrottsmedicin. Antagligen så kan de inte göra så mycket (vilket jag faktiskt kan bli lite trött på att folk ska konstatera) men jag skulle vilja få något svar på vad det är som orsakar smärtan och hur jag ska göra för att det ska lindras.

När jag var till naprapaten förra året så kände han på mina knän och reagerade på att de kändes bakochfram. Någonting verkar ju inte vara som det ska med andra ord. Jag har ibland problem med att knäskålen vill hoppa lite ur position om jag gör någon vändning lite för snabbt eller får en konstig vinkel på benet.

Naprapaten sa även att jag behöver stabilisera upp bålen och att det ska hjälpa mig med knäproblemen och det har nog blivit bättre, jag är verkligen betydligt mer stabil nu än tidigare vilket gör att jag inte riskerar att skada mig lika lätt. Men, vi får väl se vad läkaren säger. Jag kanske helt enkelt måste acceptera att mitt knä alltid kommer vara lite sämre.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Knäproblem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.